Ovdje možete rezervirati dnevne izlete iz Splita.

Slapovi Krke

Unesi datum i broj putnika

Odrasli (dob 13-99), Djeca (dob 0-12)

9 sati (procjena)

Jezik: Engleski

Besplatno otkazivanje

Do 12 sata unaprijed

Pregled

Izlet počinje ujutro, ispred naše agencije i traje 9 sati. Vodič će Vas dočekati i ispratiti do prijevoza. Tijekom vožnje imati ćete priliku vidjeti čudesan i nadasve autentičan krajolik, zbog kojeg je ova destinacija svjetski popularna. Sva vozila imaju klima uređaj i prostrana su. 

Krka je sedmi nacionalni park u Hrvatskoj poznat po velikom broju jezera i slapova. Ime je dobio po rijeci Krki, koja je dio parka. Nacionalni park nalazi se u središnjoj Dalmaciji, samo nekoliko kilometara sjeveroistočno od grada Šibenika. Rijeka Krka ima sedam travertinskih slapova, a njezina ljepota prirodni je krški fenomen koji se preporučuje posjetiti u proljeće i ljeto, jer je tada u punom sjaju, a možete se i osvježiti u kristalno čistoj vodi. 

Nakon malo dulje od sat vremena vožnje stižete u prekrasni gradić Skradin, koji je ujedno i ulaz u Nacionalni park Krka. Od Skradina do Skradinskog buka imat ćete priliku uživati u smirujućoj vožnji predivnim drvenim brodom te doživjeti živopisni krajolik donjeg toka rijeke Krke. Vožnja brodom prilika je za uživanje u jedinstvenoj ljepoti rijeke i njezine flore i faune te kulturnoj baštini toga kraja. Kada dođete u Nacionalni park, vodič će Vam podijeliti kupljene ulaznice te objasniti redoslijed izleta, mjesto sastajanja i preporučiti kako provesti slobodno vrijeme. Možete se pridružiti grupi u šetnji razgledavanja parka ili možete sami istraživati (u tom slučaju imate 4 sata slobodnog vremena). Cijelo je područje povezano drvenim stazama, koje omogućavaju prilazak slapovima, gdje možete uslikati predivne fotografije očaravajuće prirode koja Vas okružuje. Preporučujemo kupanje u ljetnim mjesecima i ručak (po izboru) u jednom od mnogobrojnih restorana.

U 16:00 sati je okupljanje i polazak za Split.

Ovaj izlet moguće je rezervirati i kao privatni izlet, gdje se možemo maksimalno prilagoditi vašim potrebama i željama.
Za više informacije o privatnom izletu kontaktirajte nas ili nam pošaljite e-mail.

Mjesto polaska

Marulićeva 4, 21000 Split

Vrijeme polaska

08:30 h

Uključeno u cijenu

- Prijevoz autobusom ili kombijem najviše turističke klase

- Turistički vodič na Engleskom jeziku

- Krstarenje brodom 

- Osiguranje

Cijena ne uključuje

- Ulaznice za Nacionalni park Krka

Cijena ulaznice za NP Krka iznosi:

Travanj, Svibanj & Listopad 

Odrasli: 75,00kn

Studenti: 30,00kn

Djeca 7 do18 godina: 30,00

Djeca ispod 7 godina: Slobodno

Lipanj, Srpanj, Kolovoz i Rujan

Odrasli: 150,00kn

Studenti: 60,00kn

Djeca 7 do18 godina: 60,00

Djeca ispod 7 godina: Slobodno

Važno

- Obvezno je biti 15 min prije polaska na mjestu okupljanja.

- Posjećujete li Park za vrijeme ljeta; ponesite ručnik, kupaći kostim i zaštitu protiv sunca

- Odjenite se prikladno sezoni, nosite udobne cipele za hodanje ( savjetujemo tenisice, ne natikače)

- U Parku imate na raspolaganju ormariće, ako želite sigurno pospremiti svoje stvari

Polica otkazivanja

Za cijelokupni povrat novca, potrebno je otkazati 12h prije izleta.

Pitanja i odgovori

Krka je udaljena cca 1:20h iz Splita.

Ako ste u posjetu ljeti, ponesite ručnik, kupaće kostime i kremu za sunčanje. Ponesite sezonsku prikladnu odjeću; udobne cipele za hodanje, savjetujemo tenisice - ne natikače, obuću za plivanje možete ponijeti sa sobom kako biste mogli sigurno ući u vodu. Ako želite pohraniti svoje stvari, na raspolaganju su vam ormarići u parku.

U cijenu putovanja uključujemo: prijevoz autobusom ili kombijem, službeni vodič na Engleskom jeziku, krstarenje brodom i osiguranje.

Ulaznice u Nacionalni park nisu uključene.

Do Nacionalnog parka Krka možete doći lokalnim autobusom ili lokalnom turističkom agencijom.

Cijena karte u jednom smjeru s lokalnim autobusom košta cca. 10 - 20 EUR, dok je puna tura s lokalnom putničkom agencijom cca. 23 - 50Eur.

Tura nije pogodna za osobe s invaliditetom ili za osobe u invalidskim kolicima.

U obilasku Krke posjetit ćemo Lozovac, Skradinski buk i Skradin.

Prvo ćemo autobusom otići do Lozovca, gdje će vam naš vodič reći najzanimljivije činjenice o parku. Zatim idemo do središnjeg mjesta u parku, nazvanog Skradinski buk (mjesto za kupanje). Sa Skradinskog buka ćete brodom otići do Skradina, gdje ćemo se svi skupa ponovo naći i vratiti u Split.

Redove možete izbjeći samo ako idete s putničkom agencijom. Većina ih ima mogućnost rezervirati dan ranije. Naravno, mi imamo isto mogućnost rezervacije za naše goste. Vezano za drugo pitanje o gužvama u parku, nažalost ponekad je u visokoj sezoni nemoguće izbjeći gužvu tijekom razgledavanja parka.

Možete se kupati u slapovima Nacionalnog parka Krka, ali 2020. vjerojato će bit zadnja godina. Od 2021. godine kupanje će biti zabranjeno, ali u tom slučaju vrijeme uvijek možete provesti na skradinskoj plaži koja je poznata pješčana plaža.

Najbolji način da dođete do Krke je da odaberete neku od lokalnih turističkih agencije. Za ovaj odgovor imamo nekoliko razloga:

- Izbjegavate redove, koji u sezoni znaju biti vrlo dugi,

- Ne trebate brinuti kako uhvatiti autobus ili gdje je autobusni kolodvor,

- Tijekom našeg obilaska, vodič će vas informirati o svemu što trebate znati o parku,

ISTAKNUTI IZLETI


INSTAGRAM

Warmth of your greeting at the end of our journey, drives us in the direction to provide you the best service in all our gatherings. Help us to be better, write your comments, compliments or with which parts you were not satisfied. On our travels, we like to make friends.