BRODSKI IZLETI IZ SPLITA

BOOKER BLOG

Hrvatska je mala zemlja, ali s vrlo razvedenom obalom, te ima više od 1200 otoka, a duga je oko 5835km. To je jedan od razloga zašto je Hrvatska jedna od najpopularnijih zemalja za jedrenje.

Grad Split postao je jedno od omiljenih turističkih destinacija zadnjih 15 godina. Neki od razloga su prekrasne plaže, lijepo vrijeme, bogata ponuda restorana i hotela vrhunske kvalitete, te mnogo zanimljivosti koje možete pronaći u gradu. Njegova pozicija pruža vam mogućnosti mnogih jednodnevnih ekskurzija ili brodskih izleta u obližnje destinacije. Brodski izleti su najbolji način za provesti vrijeme na nekom od mnogih prekrasnih otoka, ili posjetiti Modru špilju & pet otoka, što je ujedno i najpopularniji izlet iz Splita. Modra špilja je na istočnoj strani otoka Biševo i turistička je destinacija od 1884., tj. od probijanja vanjskog ulaza. Na ovoj turi možete vidjeti još i uvalu Stiniva - najljepšu plažu u Europi 2016., Plavu lagunu - Budikovac, omiljeni otok Hvar i Paklene otoke.

Grupe se najčešće odlučuju za privatne brodske izlete. Za malu razliku u cijeni, možete uživati u VIP usluzi, te imati potpunu slobodu uživanja s svojim prijateljima u privatnoj atmosferi. Na privatnim brodskim izletima iz Splita možete odabrati koji otok želite posjetiti i koliko dugo. Ako samo želite uživanje u vožnji brodom i prekrasnu plažu, definitivno bi preporučili Zlatni rat na otoku Braču & Hvar ili Plavu lagunu & Trogir.

NEMOJTE ZABORAVITI PONIJETI VODU I KREMU ZA SUNČANJE

Važno je napomenuti koju vrstu broda odabrati za svoj izlet. Nemojte zaboraviti da ćete provesti cijeli ljetni dan na izletu, te bi vam savjetovali da ne rezervirate brod ako nema zaštitu od sunca. Svi mi volimo sunce, ali ljeti je bolje izbjeći sunčanicu ako možete. Kada rezervirate brod, udobnije ćete se osjećati na plastičnom brodu, nego na tzv. Gumenjaku. Osobito ako taj Gumenjak još ima i đokej sjedala, mi bi vam savjetovali da ne sjedate ako niste u dobroj tjelesnoj kondiciji.

Ovo su naši savjeti za vaše brodske izlete, što ih može učiniti više ili manje udobnim, ali uz ove sitne detalje, definitivno ćete uživati koji god da odaberete. Na kraju svakog izleta, zapravo ćete samo pamtiti kristalno čisto more i prekrasne plaže.

 

INSTAGRAM

Warmth of your greeting at the end of our journey, drives us in the direction to provide you the best service in all our gatherings. Help us to be better, write your comments, compliments or with which parts you were not satisfied. On our travels, we like to make friends.