Ovdje možete rezervirati dnevne izlete iz Splita.

ORGANIZIRANE DNEVNE TURE IZ SPLITA

Kada turisti dođu u Split obično se pitaju što bi, osim kupanja, sunčanja i razgledanja grada, ovdje mogli raditi. Jako je puno toga što Split i okolica imaju ponuditi i čime vas mogu zabaviti. Jedna od aktivnosti koju ne biste smjeli propustiti su jednodnevni izleti iz Splita.

Mogućnosti su mnogobrojne. Možete birati između prirode i gradova, mora i kopna. Istražujte nacionalne parkove, njihove ljepote, biljni i životinjski svijet ili zakoračite u daleku povijest šećući kroz ulice koji izgledaju isto kao prije više stoljeća, uživajte u pričama, arhitekturi i kulturnim spomenicima. A želite li da vaš odmor bude bude baš samo odmor odaberite jedan od jednodnevnih izleta koji će vas iz Splita odvesti do prekrasnih plaža, uvala i špilja. Plivajte, ronite, izležavajte se na plaži - jednostavno se opustite i uživajte.

Ukoliko, za vrijeme odmora, više volite provoditi vrijeme u užem krugu rodbine i prijatelja pogledajte naše privatne ekskurzije iz Splita ili nas kontaktirajte, sigurno ćemo uspjeti osmisliti jednodnevni izlet baš po vašim željama.

Jedino pitanje koje ostaje jest: kako odabrati prvi izlet.


INSTAGRAM

Warmth of your greeting at the end of our journey, drives us in the direction to provide you the best service in all our gatherings. Help us to be better, write your comments, compliments or with which parts you were not satisfied. On our travels, we like to make friends.