Ovdje možete rezervirati dnevne izlete iz Splita.

Izlet u Međugorje

Unesi datum i broj putnika

 

12 sati (procjena)

Jezik: Engleski

Besplatno otkazivanje

Do 12 sata unaprijed

Što vas čeka

Međugorje je jedno od najpoznatijih rimokatoličkih hodočasničkih mjesta na svijetu. Nalazi se u Hercegovini, 25 km jugozapadno od Mostara. Poznato je kao mjesto ukazanja Djevice Marije, koja se prvi put ukazala skupini djece 1981. godine.

Središte okupljanja je crkva Sv. Jakova u centru mjesta. Okružena je velikim molitvenim prostorom, vanjskim oltarom i parkiralištem koje može primiti veliki broj gostiju. U župnoj se crkvi svakodnevno održavaju mise na različitim jezicima svijeta. U blizini je brdo Ukazanja, mjesto na kojem se ukazala Djevica Marija. 

Polazak je iz Splita po želji gosta, a s obzirom na to da se izlet izvodi u privatnom aranžmanu, možete dogovoriti i mjesto i vrijeme susreta.

Put iz Splita do Međugorja traje oko tri sata. Na putu možete uživati u prirodnim ljepotama dalmatinske zagore, dok će vodič s Vama podijeliti brojne zanimljivosti vezane za krajolik i povijest mjesta koje obilazite. 

U Međugorju imate 6 sati slobodnog vremena. Preporučujemo svakako otići na brdo Ukazanja, na vrhu kojega se nalazi kip Kraljice Mira. U blizini je i Križevac, brdo s Križnim putom. Na povratku možete sudjelovati u misi na vlastitom jeziku ili ručati u jednom od brojnih restorana u mjestu. Na raspolaganju vam je ured informacija, suvenirnice i odmorišta. U blizini mjesta nalazi se predivan vrt sv. Franje, mjesto odmora i rekreacije.

U dogovoreno vrijeme i na unaprijed dogovorenom mjestu čeka vas vozač, te krećete natrag za Split.

Mjesto polaska

Marulićeva 4, 21000 Split

Vrijeme polaska

Sukladno ranijem dogovoru, preporučeno vrijeme polaska je 8:30 h

Uključeno u cijenu

- Prijevoz kombijem

- Vozač/vodič govornik hrvatskog i engleskog jezika

- Cestarina i parking

- Prijevod od/do smještaja

- Osiguranje

Cijena ne uključuje

Hranu i piće

Važno

- Obvezno je biti 15 min prije polaska na mjestu okupljanja.

- Obvezno ponijeti putovnicu.

Polica otkazivanja

Za cjelokupni povrat novca, potrebno je otkazati 12 h prije izleta.

ISTAKNUTI IZLETI


INSTAGRAM

Warmth of your greeting at the end of our journey, drives us in the direction to provide you the best service in all our gatherings. Help us to be better, write your comments, compliments or with which parts you were not satisfied. On our travels, we like to make friends.