Zipline Hrvatska – uzbudljiva mješavina adrenalina, brzine i prirode

BOOKER BLOG

Ako ste ljubitelj adrenalina i avantura, ziplining je svakako nešto što morate isprobati i pritom uživati u stimulirajućoj i uzbudljivoj mješavini adrenalina, prirode i brzine. Zipline je čelično uže postavljeno na nagib na koje su pričvršćeni kolotura i pojas za siguran put od vrha do dna nagnutog užeta. Nagib uz pomoć gravitacije omogućuje putovanje dužinom užeta uz ravnomjeran tempo i brzinu i tako stvara unikatnu avanturu. Zipline je postao popularan na Jamajci i u Južnoj Americi, ali trend se nastavio širiti i ubrzo su ga usvojile i druge zemlje, uključujući Hrvatsku.

Zipline Hrvatska je zipline poligon smješten u kanjonu rijeke Cetine koji je jedno od najatraktivnijih prirodnih nalazišta u ovom dijelu zemlje. Spustite se dužinom kanjona i uživajte u veličanstvenoj vožnji od koje će vam srce zakucati brže, a adrenalin narasti do maksimuma, uz zagarantiranu sigurnost i potpunu opremu visoke kvalitete. Vožnja je sama po sebi nevjerojatno iskustvo, ali cijela avantura također uključuje kratku šetnju po vrhu planine, osnovni trening poligona za početnike i, konačno, spuštanje sa svakog užeta.

Ovaj zipline pozicioniran je na visini od 150m, a cjelovita dužina svih 8 užadi je 2100m, pri čemu je najduže uže dugačko 700m. Ako želite otkriti spektakularan krajolik koji okružuje kanjon rijeke Cetine iz drugačije perspektive i istovremeno iskusiti nalet adrenalina, posjetite stranicu www.booker.hr i rezervirajte ovu unikatnu avanturu već sada.


INSTAGRAM

Warmth of your greeting at the end of our journey, drives us in the direction to provide you the best service in all our gatherings. Help us to be better, write your comments, compliments or with which parts you were not satisfied. On our travels, we like to make friends.