Uživajte u skrivenim prirodnim ljepotama kanjona rijeke Cetine

BOOKER BLOG

Netaknuta priroda kanjona rijeke Cetine pruža savršenu priliku za aktivan odmor. Kanjon je s pogledom na 100 km dugu rijeku Cetinu, koja je, zbog svoje divljine i brzine, također poznata kao Konjska rijeka. Zbog toga i jest sasvim jasno zašto ovo područje privlači mnoge turiste u potrazi za ekstremnim sportovima kao što su ziplining, kajak, rafting i kanjoning, ali i one koji vole duge šetnje uz rijeku, razgledavanje i uživanje u trenucima čistog užitka mira i tišine, uznemireni samo zvukovima prirode.

Uz nevjerojatan krajolik koji  više od pet desetljeća ima status zaštićenog značajnog krajobraza, postoji i mnogo skrivenih srednjovjekovnih građevina poput brojnih utvrda, uključujući tvrđavu Viseć, jednu od najočuvanijih i najstarijih utvrda u regiji. Također možete posjetiti stari drveni mlin "Radovanove milnice", mjesto na kojem je snimljen popularan film Winnetou još u sedamdesetima, a koji danas služi kao turistička atrakcija i predstavlja idealno mjesto za piknike i izlete.

Istražite ovu netaknutu prirodu, uživajte u prekrasnim panoramskim pogledima, osjetite svježinu izvorske vode, zavirite u neke od kamenih špilja i doživite nalet adrenalina. Pogledajte naše privatne izlete i odaberite iz širokog izbora aktivnosti i izleta ili nas kontaktirajte kako bismo vam organizirali izlet uz rijeku Cetinu koji će vas odvesti na nezaboravnu avanturu.


INSTAGRAM

Warmth of your greeting at the end of our journey, drives us in the direction to provide you the best service in all our gatherings. Help us to be better, write your comments, compliments or with which parts you were not satisfied. On our travels, we like to make friends.