NEZABORAVNA SEZONA 2020. I ŠTO OČEKIVATI U 2021.

BOOKER BLOG

Sezona 2020 bit će nezaboravna po mnogočemu, ali ponajviše ćemo je pamtiti po COVID-19. Bilo je ovo teško vrijeme za sve nas. Mnogo nepoznanica i nesigurnosti, učinilo je ovu sezonu jako stresnom.

S druge strane, sezona 2020, dala nam je mogućnost upoznati prirodne ljepote Hrvatske, bez uobičajenih turističkih gužvi na što smo do sada već bili navikli. Mnoge destinacije koje su obično ljeti bile vrlo turistički posjećene, bile su ove godine pristupačnije nego inače, te smo ih mogli vidjeti u punoj ljepoti i sjaju.

Sve naši jednodnevni izleti iz Splita, ovog ljeta išle su redovito, na zadovoljstvo svih naših gostiju. Ove godine imali smo još veću obvezu pružiti najbolje od nas, što smo i učinili. Sve ture bile su u skladu s Covid-19 mjerama (maske, dezinficijensi), što je ponekad moglo biti malo i neugodno, ali nismo htjeli ništa riskirati i željeli smo da naši gosti budu 100% zaštićeni i sigurni.

TURISTI SU BILI ODUŠEVLJENI LJEPOTAMA HRVATSKE

Sretni smo što smo preživjeli ovu kompliciranu godinu. Upoznali smo mnogo novih prijatelja i zadovoljni smo što su naši izleti održali i druge partnere, poput lokalnih proizvođača vina, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i tvrtki koje žive od turizma kao i mi.

Nadamo se da će sezona 2021. biti bolja od ove godine, a planiramo puno novih izleta i privatnih tura, koje možete vidjeti na našim poveznicama.

POJEDNOSTAVLJENE REZERVACIJE ZA 2021.

Na našoj web stranici možete vidjeti nove detalje s jednostavnijim sustavom rezervacija, koji će ujedno i poboljšati vaše korisničko iskustvo.

 

INSTAGRAM

Warmth of your greeting at the end of our journey, drives us in the direction to provide you the best service in all our gatherings. Help us to be better, write your comments, compliments or with which parts you were not satisfied. On our travels, we like to make friends.