Izleti u boje, okuse i mirise Vrgorca

BOOKER BLOG

U nijedrima Biokova, planine koja spaja more i otoke, obalu Makarske Rivijeri i zaobalje smješteni su bezbrojni zaselci, biseri  pučke arhitekture dok njegovi obronci zadiru u krška polja Bunine, Rastoka i Jezera nad kojima dominira Vrgorac.

Vrgorac i ruralni prostor grada Vrgorca mlada je turistička destinacija koja privlači svojim autohtonim šarmom i osvaja goste u potrazi za kulturnim temama, aktivnim boravkom i doživljajima. Upoznavanje ljudi, običaja i turistički još neotkrivenih destinacija mnogima je razlog putovanja. Atrakcija turističke ponude Grada Vrgorca temelji se na prožimanju kulturne baštine i manifestacija koje njeguju tradiciju, običaje i proizvodnju oslikavajući identitet i stil života ljudi ovog kraja. U nezaobilanom spoju naslijeđa i današnjeg tempa života, od ožujka do listopada, isprepleću se rad i proizvodnja, sakralne svetkovine, tradicionalni sajmovi sa suvremenim manifestacija koje atraktivno oblikuju doživljaje, njeguju kulturni identitet i kreativnost. 

Aktivni boravak i rekreacija u prirodnom okružju kao i Vrgoračke gastronomske delicije na početku su i kraju svake izletničke priče. U okrilju kulturnog turizma objedinjena je cjelovita turistička ponuda i zanimljivosti Grada Vrgorca od izleta do boravka s programina za ciljane skupine.

Aktivni boravak i rekreacija

U ruralnom prostoru Vrgoračkog kraja njeguju se specifični oblici turističke ponude kao što je pješačenje uređenim pješačkim stazama, vožnja biciklom, vožnja lađom i degustacije vina uz vinske ceste.


INSTAGRAM

Warmth of your greeting at the end of our journey, drives us in the direction to provide you the best service in all our gatherings. Help us to be better, write your comments, compliments or with which parts you were not satisfied. On our travels, we like to make friends.