COVID-19 - NOVOSTI

BOOKER BLOG

Ažurirano: srpanj, 2020. godine

 

Dragi gosti, 

Razumijemo da ste zabrinuti oko trenutne situacije.

COVID-19 je, kao i u cijelom svijetu, još uvijek prisutan i u Hrvatskoj.

Prvi slučajevi ovog virusa u Europi zabilježeni su u Italiji početkom veljače.

Hrvati su odmah shvatili ozbiljnost situacije zbog blizine Italije, pa su se granice odmah zatvorile i donesene su stroge mjere.

U ovom trenutku Hrvatska se nalazi na listi zemalja s manjim brojem zaraženih i njezine granice su otvorene.  

Naši izleti se sada redovno organiziraju s obzirom da smo u Hrvatskoj uspješno smanjili broj oboljelih od COVID-a -19.

Ipak, i dalje se moramo pridržavati određenih mjera te se, kako bi zaštitili naše klijente i zaposlenike, pridržavamo idućih uputstava:

- Svaki dan čistimo i održavamo našu agenciju te dezinficiramo sve površine.

- Ured prozračujemo, a na samom ulazu koristimo dezinficijens za ruke.

- Pazimo na čistoću i dezinficiramo sve površine u našim prijevoznim sredstvima prije i nakon svakog izleta. 

Također, molimo i Vas da se držite uputstava te da pri dolasku dezinficirate Vaše ruke, držite razmak i nosite masku. Ukoliko imate respiratornih problema ili temperaturu veću od 37,2 C, molimo Vas da kontaktirate našu agenciju prije Vašeg izleta!

Slijedeći ova uputstva, zajedno možemo pobijediti COVID- 19 i bezbrižno uživati u izletima.

Ostanimo odgovorni i vidimo se uskoro!

 

travanj, 2020.

Dragi gosti i prijatelji,

razumijemo vašu zabrinutost zbog trenutne situacije.

Kao i u cijelom svijetu, COVID-19 se proširio i u Hrvatskoj.

Prvi zaraženi pojavio se 25.veljače 2020., koji je bio došao iz Milana-Italija, iz tadašnjeg najvećeg žarišta u Svijetu.

Hrvati su odmah na početku shvatili ozbiljnost pandemije, vjerojatno i zbog same blizine Italije, tako da su odmah bile postrožene granične kontrole, a mjere opreza pri ulasku u Hrvatsku bili su na najvišoj razini.

U ovom se trenutku Hrvatska nalazi na kraju popisa po broju zaraženih zemalja u svijetu. Imamo cca. 1200 zaraženih, 18 smrti i 170 izliječenih.

Trenutno ulazimo u treći tjedan najstrožih mjera izolacije i karantene za sve građane raspisanih od Stožera za civilnu zaštitu.

Lokalno mišljenje je da su građani vrlo zadovoljni odlukama i mjerama vlade Republike Hrvatske, te se sve pokušava napraviti da se što prije suzbije širenje pandemije.

Za sada je najvažnije ne širiti paniku te se maksimalno držati svih mjera opreza. Trenutno moramo slušati liječnike i slijediti upute.

Za sve usluge rezervirane prije i za vrijeme pandemije COVID-19, za sezonu 2020., vrijede pravila o bezvremenskom ograničavanju otkazivanja. Također, vaše izlete možete pomaknuti za drugi datum ili prebaciti za slijedeću godinu bez dodatnih troškova.

Naši izleti idu redovito nakon uspješne obrane od virusa COVID-19.

Vidimo se uskoro!

 

INSTAGRAM

Warmth of your greeting at the end of our journey, drives us in the direction to provide you the best service in all our gatherings. Help us to be better, write your comments, compliments or with which parts you were not satisfied. On our travels, we like to make friends.