COVID-19 - NOVOSTI

BOOKER BLOG

Dragi gosti i prijatelji,

razumijemo vašu zabrinutost zbog trenutne situacije.

Kao i u cijelom svijetu, COVID-19 se proširio i u Hrvatskoj.

Prvi zaraženi pojavio se 25.veljače 2020., koji je bio došao iz Milana-Italija, iz tadašnjeg najvećeg žarišta u Svijetu.

Hrvati su odmah na početku shvatili ozbiljnost pandemije, vjerojatno i zbog same blizine Italije, tako da su odmah bile postrožene granične kontrole, a mjere opreza pri ulasku u Hrvatsku bili su na najvišoj razini.

U ovom se trenutku Hrvatska nalazi na kraju popisa po broju zaraženih zemalja u svijetu. Imamo cca. 1200 zaraženih, 18 smrti i 170 izliječenih.

Trenutno ulazimo u treći tjedan najstrožih mjera izolacije i karantene za sve građane raspisanih od Stožera za civilnu zaštitu.

Lokalno mišljenje je da su građani vrlo zadovoljni odlukama i mjerama vlade Republike Hrvatske, te se sve pokušava napraviti da se što prije suzbije širenje pandemije.

Za sada je najvažnije ne širiti paniku te se maksimalno držati svih mjera opreza. Trenutno moramo slušati liječnike i slijediti upute.

Za sve usluge rezervirane prije i za vrijeme pandemije COVID-19, za sezonu 2020., vrijede pravila o bezvremenskom ograničavanju otkazivanja. Također, vaše izlete možete pomaknuti za drugi datum ili prebaciti za slijedeću godinu bez dodatnih troškova.

Naši izleti idu redovito nakon uspješne obrane od virusa COVID-19.

Vidimo se uskoro!

 

INSTAGRAM

Warmth of your greeting at the end of our journey, drives us in the direction to provide you the best service in all our gatherings. Help us to be better, write your comments, compliments or with which parts you were not satisfied. On our travels, we like to make friends.