Mi smo Booker putnička agencija

Booker reviews

We fulfil our guests expectations.

DNEVNI IZLETI IZ SPLITA
ISTRAŽI NAŠE DESTINACIJE

Što raditi u Splitu, je među prvim pitanjima koje turisti postavljaju. Split i okolica imaju puno toga za ponuditi te obvezno trebate iskoristiti priliku i otići na barem jedan izlet iz Splita. Istražite moguća odredišta – nacionalne parkove, stare gradove, otoke, uvale, plaže i još mnogo toga. Razmislite želite li uživati u prirodnim ljepotama ili arhitekturi. Jeste li više raspoloženi za istraživanje i šetnju ili se samo želite opustiti i uživati. Što god vam je draže imamo izlet za vas.
Odaberite željenu destinaciju, ili se odlučite za više njih, i uživajte s nama u izletima iz Splita.

ORGANIZIRANE DNEVNE TURE IZ SPLITA

U odabiru vašeg jednodnevnog izleta iz Splita će vam pomoći naše organizirane ture. Dobro isplanirane, uigrane i s profesionalnim vodičima, ove ekskurzije su odličan izbor. Osobito ako volite upoznavanje novih ljudi.
Želite li ići na izlet brodom ili biste radije istraživali na kopnu, mogućnosti su različite.

PRIVATNE TURE IZ SPLITA

Ako tražite ture koje možete sukreirati s našim timom, zajednički kreirati jedinstvene i originalne izlete, tada su naše privatne ture najbolja opcija.
Prilagođeno vašim osobnim potrebama, fleksibilne i drugačije.
Na mnogim našim privatnim turama u mogućnosti smo vam ponuditi našu lokalnu hranu i vino, gdje možete upoznati lokalne proizvođače, istražiti nevjerojatne vinske podrume i naučiti puno o samoj proivodnji. Samo se opustite i recite nam svoje želje.

VIŠEDNEVNI IZLETI

Volite putovati, upoznavati nove destinacije i ljude, otkrivati neke nove kulture i svjetove? Želite si pružiti nekoliko dana iz snova, uživati u zasluženom odmoru i vratiti se bogatiji za brojne uspomene i iskustva? Naša višednevna putovanja stvaraju priliku za sve navedeno i više. Izaberite između različitih putovanja, bilo da je riječ o onima unutar Hrvatske ili van nje, i nađite savršen spoj zabave, gastro-iskustva i kulturološkog uzdizanja.

INSTAGRAM

Warmth of your greeting at the end of our journey, drives us in the direction to provide you the best service in all our gatherings. Help us to be better, write your comments, compliments or with which parts you were not satisfied. On our travels, we like to make friends.