Mi smo Booker putnička agencija.

ŠTO RADIMO?

Booker transfers & tours je specijalizirani pružatelj dnevnih izleta i ekskurzija iz Splita, Hrvatska.
Nudimo i usluge prijevoza sa ili do aerodroma ili prijevoz do drugih odredišta.
Dopustite da Vas odvedemo na nezaboravni grupni ili privatni izlet na kojem će Vam naš vodič pokazati Hrvatsku očima lokalnih ljudi.
Mi ne radimo izlete. Mi stvaramo uspomene.

DNEVNI IZLETI IZ SPLITA
ISTRAŽI NAŠE DESTINACIJE

Što raditi u Splitu, jedno je od prvih pitanja turista kada ga posjete.
Ako ste više zaljubljenik u prirodu, dnevni izleti u nacionalne parkove ili izleti na otoke bit će izvrstan izbor za Vas.
Ako ste više avanturistički tip, pogledajte našu listu adrenalniskih izleta iz Splita.
Ali ako baš nemate previše vremena za upoznavanje Splita, pođite s nama u kratko razgledavanje i naučite nešto o njegovoj bogatoj povijesti.

ORGANIZIRANE TURE

Pridruži nam se na jednom od naših mnogobrojnih grupnih putovanja. Upoznaj druge ljude i stekni nove prijatelje putujući s nama.

PRIVATNE TURE

Želite li imati više privatnosti za sebe i svoje najmilije naši privatni izleti će vas oduševiti. Uživajte s obitelji i prijateljima u Plitvičkim jezerima, slapovima Krke, Dubrovniku, Mostaru, Međugorju i drugim gradovima i prirodnim ljepotama.
Ukoliko trebate prijevoz od Splita do Zagreba ili Ljubljane, kombinirajte ga s izletom na Plitvička jezera. Putujete li u Dubrovnik ili Sarajevo, iskoristite priliku za posjet Mostaru.
Kamo god trebate ići i što god želite vidjeti možemo vam to omogućiti. {contact_link}Javite nam{#contact_link} što želite i organizirat ćemo to za vas.

INSTAGRAM

Warmth of your greeting at the end of our journey, drives us in the direction to provide you the best service in all our gatherings. Help us to be better, write your comments, compliments or with which parts you were not satisfied. On our travels, we like to make friends.